ЦИТАТИ ТИЖНЯ

11.07.2008

Юлія Тимошенко,
Прем’єр–міністр України
— про кроки, на які готовий уряд заради прийняття змін до держбюджету:

— Для того щоб люди в країні і галузі одержали новий бюджет, ми для Партії регіонів зробимо все, навіть неможливе. Відзвітуємося, станцюємо, проспіваємо, покажемо, як ми інфляцію будемо далі виправляти, що нам дісталася від них у спадщину.

(«Ліга–бізнес–інформ»)

 

Віктор Балога,
глава секретаріату Президента
— про заяви, ніби в коаліції навіть після виходу депутатів Бута й Рибакова вистачить голосів, аби внести зміни до держбюджету:

— Звісно, рівняння 226 – 2 = 228 є новим словом в арифметиці. Проте для результативного голосування, без залучення голосів інших фракцій, це все–таки не допоможе.

(прес–служба СП)

 

Арсеній Яценюк,
Голова Верховної Ради
— про готовність підтримати продовження зимово–весняної сесії ВР:

— Я підтримую ідею продовження засідання, тільки зі зрозумілим і погодженим порядком денним. Щоб на телеканалі «Рада» не висіла технічна заставка. І щоб шоу Савіка Шустера не було замінено нашим шоу.

(«Українська правда»)

 

Михайло Чечетов,
народний депутат від Партії регіонів
— про те, що уряд відчуває загрозу відставки:

— Депутати тут трибуну обійматимуть, вони сьогодні ночуватимуть тут, а міністри спатимуть, обійнявшись із кріслами, і сльозу пускатимуть на крісла, тому що скоро доведеться йти.

(УНІАН)

 

Петро Симоненко,
лідер КПУ
— про те, як треба боротися з «помаранчевими»:

— Змію Гориничу треба відрубати всі голови. Лише такий спосіб відсторонення від влади «помаранчевої» команди дасть можливість мати позитивні результати для країни.

(«Форум»)