Погане, але щире дівчисько

11.07.2008
Погане, але щире дівчисько

Ліндсей Лохан — лесбіянка.

Голлівудська кінозірка Ліндсей Лохан не любить чоловіків. Ні, не так: колишня улюблениця підлітків усієї Америки, а тепер — дівчина з репутацією скандалістки і п’янички любить жінок. Словом, ви зрозуміли: Ліндсей — лесбіянка. І це не чутки, як раніше, а щира правда, яку актриса повідомила власними вустами.

У тому, що в зірки фільмів «Шалена п’ятниця» і «Погані дівчиська» не лише дружні стосунки з її подругою, ді–джейкою Самантою Ронсон, підозри виникали вже давно. Дівчата всюди ходили під ручку й кілька разів «попалися» папараці у двозначних ситуаціях. І якщо обійми за талію та «цьом» у щічку під час Каннського фестивалю ще можна витлумачити як демонстрацію звичайної товариської приязні, то палкий «дорослий» поцілунок на яхті відомого репера Паффа Дедді в тих же Каннах однозначно наводив на роздуми.

Однак тоді Ліндсей усе заперечувала. Чим, до речі, дуже обурила журнал ОК!, який запропонував дівчині мільйон доларів, якщо вона наважиться визнати свою нетрадиційну орієнтацію. Чи не тому, бува, на прес–конференції з нагоди 22–річчя Лохан і пролунало сенсаційне зізнання? «Так, я справді зараховую себе до сексуальних меншин і надаю перевагу стосункам із жінками. І все, про що мрію, — жити разом зі своєю коханою жінкою. Ви її знаєте — це Саманта Ронсон», — заявила кінозірка. І вже навіть придбала Саманті щось на кшталт обручки — перстень із діамантом вартістю 22 тисячі доларів.

Поки шанувальники Ліндсей перетравлюють цю інформацію, друзі констатують, що Саманта добре впливає на актрису. Останнім часом Ліндсей не потрапляє до скандальної хроніки і не бере до рота й краплі спиртного. Навіть свій день народження 2 липня відзначала винятково тонізуючим напоєм Red Bull.