У всьому винен Берлусконі?

У всьому винен Берлусконі?

Ганебна поразка збірної Італії, яка на старті футбольного Євро–2008 поступилася збірній Голландії з рахунком 0:3, сколихнула італійське суспільство і навіть політичні кола країни. Справу буде винесено на парламентські слухання, оскільки опозиція підозрює, що провину за програш збірної несе прем’єр–міністр Сильвіо Берлусконі.

Кров на барикадах

Кров на барикадах

Страйки десятків тисяч іспанських та португальських водіїв вантажівок, які протестують проти подорожчання бензину, набирають трагічного забарвлення: уже загинули двоє учасників дорожніх пікетів, повідомила «Франс прес». Водіїв убили їхні ж колеги. 52–річний португальський «далекобійник» загинув поблизу міста Альканена, коли намагався зупинити вантажівку водія–штрейкбрехера. Іспанського учасника пікету переїхав мікроавтобус у місті Гранада. Після смерті колеги іспанські страйкарі припинили переговори з урядом, відтак поліція заарештувала 15 учасників пікетів.

Жертви негоди

Жертви негоди

Знайдено тіла 28 осіб — пасажирів аеробуса «Судан Ейрвейс», який зазнав катастрофи позавчора ввечері в аеропорту столиці Судану — Хартума. Як повідомила вчора агенція «Франс прес», 123 особи вціліли, але 22 із них перебувають у шпиталях із пораненнями та опіками. Доля 66 пасажирів залишається не встановленою. Імовірно, що вони вижили і просто залишили аеропорт, непоміченими в хаосі після катастрофи. Загалом на борту літака, який здійснював рейс із Аммана до Хартума, перебували 217 осіб, включно з 11 членами екіпажу.

Йорданія християнська

Йорданія християнська

Група археологів відкрила в Йорданії будівлю, яка за всіма ознаками є першою християн­ською церквою у світі. Про це повідомив в інтерв’ю газеті «Джордан Таймс» глава йорданського Центру археологічних досліджень Абдул Кадер Хасан.

Патріотизм лесбійок

Патріотизм лесбійок

Афінський суд позавчора почав розглядати справу за поданням мешканців грецького острова Лесбос, у якому вони наполягають на своєму винятковому праві називатися лесбійцями і лесбійками, повідомляє Бі–Бі–Сі. Відповідачем виступає Грецький союз геїв і лесбійок. Мешканці острова вимагають від суду визначитися стосовно правомірності використання слів «лесбійський» і «лесбійка» до одностатевого кохання між жінками.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики