Віддай сукню — обміняйся з ближнім

12.06.2008

У тому, що речі із секонд–хенду є не лише дешевими, а й нерідко дуже якісними, вже переконалися чимало наших співвітчизників. Ритися в купах поношеного одягу полюбляють не тільки ті, хто не може собі дозволити придбати нові речі, — часто саме в секонд–хенді можна знайти майже нову одежину відомих і дорогих марок. Не бачить нічого поганого в тому, щоб одягти поношену сукню, і голлівудська зірка Ліндсей Лохан. Принаймні так вона стверджує у відео­роликах і на фото для рекламної кампанії, у якій щойно знялася.

22–річній Лохан останнім часом живеться несолодко — після численних запоїв і скандалів репутація улюблениці підлітків неабияк постраждала. Тож дівчина вирішила виправитися і стала «обличчям» рекламної кампанії модної акції з обміну одягом. Цей захід організовує в Лондоні фірма «Віза» спільно з благодійною ініціативою «Трейд». Лохан залюбки позувала в одязі секонд–хенд і зізналася, що вважає практику обмінюватися одягом дуже корисною. Мовляв, це допоможе модникам освіжити й доповнити свій гардероб — здихатися набридлих речей і роздобути інші, які так само вже комусь набридли.

А паралельно Ліндсей пробує свої сили у дизайні легінсів. Бо ношені речі — це, звісно, штука зручна, але поки існує попит на новенький одяг із зірковими «лейблами», чому б на ньому не заробити.