Ще один лелечий подарунок

12.06.2008
Ще один лелечий подарунок

Торі Спеллінг.

У Голлівуді — черговий бебі–бум. Днями народила доньку Джессіка Альба, ось–ось на світ з’являться близнюки, яких виношує Анджеліна Джолі, найближчими тижнями чекає на поповнення Ніколь Кідман... А в понеділок вдруге стала мамою донька покійного продюсера Аарона Спеллінга й зірка переважно телевізійного екрану Торі Спеллінг. Як повідомляє журнал «Піпл», актриса, яку свого часу прославив серіал «Беверлі–Хіллз 90210», шляхом планового кесаревого розтину народила доньку.

Ім’я для крихітки Торі та її чоловік Дін Макдермот вибрали заздалегідь — Стелла Дорін. І мама, й дитина почуваються добре і вже виписалися з лікарні. Удома на своїх дівчат із нетерпінням чекала чоловіча половина сімейства — Дін та однорічний Лайам. До речі, на двох дітях подружжя Спеллінг–Макдермот зупинятись не збирається — за словами Торі, їй дуже подобається бути вагітною, тому хотілось би пережити це чудове відчуття ще хоч раз.

Тим паче, що обов’язки матері і дружини анітрохи не заважають її кар’єрі. Уже восени актриса планує розпочати зйомки у продовженні серіалу «Беверлі–Хіллз 90210». Її героїня Донна за сюжетом стала дизайнером і власницею бутіка, тож Торі сподівається покрасуватися у модному одязі. Й анітрохи не боїться, що не встигне до того часу скинути набрані під час вагітності зайві кілограми — за словами знаменитості, із цим у неї ніколи проблем не було.