Життя з прискоренням

Життя з прискоренням

Найбільш знищене землетрусом місто Бейчуань у китайській провінції Сичуань буде відбудовано за 35 кілометрів від свого першого місцезнаходження, у менш гористій місцевості. Про це повідомила вчора агенція « Сіньхуа».

Блудні діти Гіппократа

Блудні діти Гіппократа

Позавчора у Мілані італійська поліція заарештувала 14 лікарів приватної клініки «Санта Ріта»: вони проводили операції здоровим пацієнтам з метою додаткового заробітку та повернення коштів за ці операції від державних служб охорони здоров’я. Внаслідок таких операцій п’ятеро осіб загинули. Зокрема, 92–річну жінку (!) без жодної на те потреби тричі оперували, поки вона не померла.

Нацбезпека у посольстві

Нацбезпека у посольстві

Учора Президент Віктор Ющенко підписав указ про призначення Костянтина Грищенка послом України в Росії. Колишній міністр закордонних справ (в уряді Януковича Костянтин Іванович очолював зовнішньополітичне відомство до 2005 року) вже отримав агріман із Москви, про це призначення було відомо вже більше місяця. Красномовна деталь — Грищенко супроводжував Віктора Ющенка в його робочому візиті до Санкт–Петербурга 5—6 червня. Отож президентський указ лише поставив юридичну «крапку». Новий амбасадор вилітає до Москви.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Паралізовані» колеса

«Паралізовані» колеса

Більше 90 тисяч водіїв вантажівок у Португалії та Іспанії продовжують початі ще в понеділок безстрокові акції протесту проти підвищення цін на дизельне пальне. З початку року ціни зросли на 20 відсотків, повідомляє Бі–Бі–Сі. Вартість барелю нафти на світових паливних ринках вже сягнули 135 доларів і, за прогнозами фахівців, у липні подолає позначку в 150 доларів за барель. За таких умов єдиним способом стримати ціни на пальне є зменшення урядами ПДВ та відмова виробників від великих прибутків.

Всі статті рубрики