Євро за півціни

Євро за півціни

Албанець за національністю, але за паспортом громадянин Сербії, потрапив у поле зору буковинських «убозівців» ще у березні, коли намагався збути фальшиві двісті євро. 50–річний гість із Балкан приїхав до Чернівців ще три місяці тому, перебував в Україні легально і займався приватним бізнесом — намагався бути посередником у сфері продажу деревини. Як повідомили «УМ» у секторі зв’язків із громадськістю обласної міліції, після того як албанець вдало збув пробну партію підроблених євро, з рідної Сербії йому передали 20 тисяч євро та пробну партію фальшивих доларів. Цікаво, що підроблені купюри закордонний гість збував лише за половину вартості, а якщо покупець брав велику партію, то ціна знижувалася до 30 відсотків реальної вартості.

Бабуся–розбійниця

Бабуся–розбійниця

Про те, що в квартирі багатоповерхівки у Ленінському районі Вінниці коїться щось недобре, сусіди дізнались одразу, почувши через тонкі стіни шум боротьби, звуки ударів і крики про допомогу. Коли ж вони побігли на виручку, то двері помешкання виявилися замкнутими зсередини, а після дзвінків у двері підозрілий шум стих. Якраз вчасно нагодилися квартиранти, що винаймали кімнату в потерпілої, і відімкнули замок. На підлозі в калюжі крові вони знайшли непритомну 69–річну хазяйку з рубаними ранами голови і відчинене вікно, через яке втік нападник.

Мамо, за що?

Мамо, за що?

Поліетиленовий пакет із мертвим немовлям знайшли в контейнері для сміття, що поблизу гуртожитків Харківського дорожнього університету. Подібні історії для міста останнім часом, на жаль, вже стали звичними, але ця трагедія таки відрізнялася від усіх попередніх. Як встановила експертиза, пуповину дитині перерізали в домашніх умовах і одразу ж по тому в цілому здорового хлопчика нелюдським способом позбавили життя. На його крихітному тільці мед­експерти зафіксували тринадцять колото–різаних ран.

Всі статті рубрики