Сідні на Сінді

28.05.2008
Сідні на Сінді

Джоді Фостер — жінка не постійна.

У Голлівуді розпалася ще одна пара, яку досі вважали одним із найміцніших союзів на «фабриці мрій». Щоправда, поза очі, оскільки «офіційно» про своє спільне життя «оскароносна» актриса Джоді Фостер та продюсер Сідні Бернар ніколи не заявляли.

Джоді, яка в кіно прославилася не лише ролями сильних жінок (як у фільмі «Мовчання ягнят»), а й героїнь красивих історій кохання на кшталт «Соммерсбі», у житті вже давно має романтичні стосунки лише із жінками. Із Сідні вона щасливо прожила під одним дахом 14 років. Познайомилися вони саме на зйомках фільму «Соммерсбі», де Фостер грала разом із Річардом Гіром. У жінок була, можна сказати, справжня сім’я — вони навіть носили обручки від «Тіффані» і спільно виховували синів Джоді, 9–річного Чарльза і 6–річного Кіта. Хто саме є біологічним батьком хлопчиків, лесбійка–кінозірка не зізнається.

Кілька місяців тому, отримуючи нагороду «Жінки в шоу–бізнесі», 45–річна Фостер чи не вперше відкрито заговорила про свої стосунки з подругою, подякувавши зі сцени «прекрасній Сідні, яка пройшла зі мною всі прикрощі й радощі». Бернар просльозилася, а спільнота геїв та лесбіянок США радісно констатувала у своїй газеті: «Нарешті дочекалися!». І ось тобі маєш — виявляється, з місяць тому жінки розійшлися.

Як повідомляє газета «Дейлі мейл», у Джоді вже нова подруга — 41–річна сценаристка Сінді Морт. Познайомилися вони минулого року на зйомках фільму «Відважна». Обидві на той час мали пару (Сінді жила із 55–річною актрисою Мелані Мейрон, з якою також виховувала двох її дітей–близнюків). Спершу жінки просто потоваришували, зійшовшись на ґрунті схожих життєвих обставин, а потім дружба переросла у щось більше. Тепер вони мешкають разом і намагаються зберегти добрі стосунки зі своїми колишніми пасіями, для яких новина про роман Джоді й Сінді була як грім серед ясного неба.