Подвійна перемога Саакашвілі

Подвійна перемога Саакашвілі

За оприлюдненими вчора попередніми даними ЦВК Грузії, на парламентських виборах, які відбулися в середу, впевнено лідирує правляча пропрезидентська партія «Єдиний національний рух». Грузинська інформагенція «Пройм–ньюз» повідомила, що після повного підрахунку бюлетенів на 1205 (із 3475) виборчих дільниць «Єдиний національний рух» набирає більше 62,12% голосів, тобто навіть наближається до конституційної більшості в парламенті. Президент Михаїл Саакашвілі вже заявив про перемогу своєї політичної сили.

У Швеції міг з’явитися власний Чорнобиль?

У Швеції міг з’явитися власний Чорнобиль?

Шведська поліція повідомила, що атомна електростанція у Південно–Східній Швеції позавчора припинила роботу після того, як на вході затримали робітника цієї АЕС із вибухівкою у сумці. Речник шведської поліції Свен–Ерік Карлссон повідомив, що цього чоловіка, зварювальника за фахом, тепер допитують.

Середньовіччя Африки

Середньовіччя Африки

Розлючений натовп у кенійському селі Ньякео, що за 300 км на захід від столиці країни Найробі, позавчора спалив живцем 11 осіб за підозрою у чаклунстві, повідомляє агенція «Франс прес» із посиланням на місцеву поліцію. Вчора в селі було оголошено комендантську годину та виставлено поліцейські патрулі, аби припинити подальше «полювання на відьом». Усі жертви — віком від 70 до 90 років, серед них восьмеро жінок. Перед спаленням на вогнищі нещасних зв’язували та піддавали тортурам. «Таке неприйнятне. Люди не повинні чинити самосуд лише на тій підставі, що когось у чомусь підозрюють. Тепер ми відзначаємо виконавців злочину», — повідомив представник місцевої влади Мвангі Нгуньї.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики