Замість весілля — новий роман

21.05.2008

Останні кілька тижнів в американській жовтій пресі тільки й було розмов, що про заручини кінозірок Кейт Хадсон та Оуена Уїлсона. Парочка справді було зійшлася після розриву, який ледве не призвів до самогубства Оуена (хлопця ледве відкачали). Однак повідомлення про майбутнє одруження Кейт рішуче спростувала. А днями й узагалі заявила, що вони з Уїлсоном знову порвали, причому цього разу — остаточно.

Не встигли таблоїди «переварити» цю інформацію, як з’ясувалося, що у зірки фіьму з промовистою наз­вою «Як здихатися хлопця за 10 днів» уже новий роман. 29–річну Хадсон дедалі частіше помічають у товаристві знаменитого велосипедиста Ленса Армстронга — того самого, що переміг рак і знову вийшов на переможну трасу. Як пише журнал «Піпл», голлівудську красуню й семиразового переможця гонки «Тур де Франс» бачили разом в ексклюзивному ресторані у місті Остін (штат Техас), на малій батьківщині Армстронга. Згодом парочка прогулювалася під ручку в товаристві трьох дітей Ленса від першого шлюбу, а на минулих вихідних актрису й 36–річного велосипедиста «засікли» у ресторані Нью–Йорка на вечірці після концерту Кіда Рока у «Медісон Сквер Гарден». Звісно, така тісна дружба не може не викликати підозр: певно, між цими двома є щось більше, ніж товариська приязнь.

До слова, останній відомий роман Армстронга був також із актрисою — однією з близнючок Олсен, 21–річною Ешлі. Ще раніше Ленс розірвав заручини з відомою співачкою Шеріл Кроу.