Продюсер і співачка — не пара?

21.05.2008
Продюсер і співачка — не пара?

Тривалі шлюби у світі шоу–бізнесу, на жаль, рідкість. Тим прикріше чути повідомлення про те, що черговий щасливий виняток із цього правила канув у небуття. Подружжя канадської співачки Шанайї Твейн та її продюсера Роберта Ланджа вважалося одним із найміцніших, але днями після 14 років шлюбу пара розійшлася. Як повідомляє журнал «Піпл» із посиланням на прес–секретаря містера та місіс Ландж, 42–річна співачка і 59–річний продюсер воліють залишити свій розрив без коментарів, оскільки це — винятково їхня приватна справа.

Свого часу Шанайя казала: «Наше кохання завжди ґрунтувалося на дружбі й довірі, тому нам легко бути разом, незважаючи на те, що ми дуже різні». Очевидно, зрештою шлюб без кохання виявився безперспективним.

У Ланджів, які одружилися у 1993–му (всього через півроку після знайомства) є шестирічний син. Екс–подружжя запевняє, що робитиме все, аби хлопчик пережив роз­лучення якомога легше, адже стосунки між його мамою й татом і надалі залишаються приязними. Добре, що зараз Шанайя, чий пік популярності припав на кінець минулого століття, має значно більше вільного часу, аби приділяти його дитині. Володарка п’яти премій «Греммі» як ніхто розуміє, що для дитини дуже важливо відчувати батьківську любов. Коли її власна матір із вітчимом загинули в автокатастрофі, співачці було вже 22, але Шанайя й досі не може забути, як важко без материнської підтримки.

Дмитро ШАМОНОВСЬКИЙ