Обмін люб’язностями

Обмін люб’язностями

У рік свого столітнього ювілею Міжнародна федерація хокею вперше провела світовий форум — аж 72–й за ліком — у Канаді. Але родоначальники найшвидшої на планеті гри не змогли подарувати свято перемоги місцевим уболівальникам — на заваді стали російські хокеїсти. Цікаво, що рік тому канадці чемпіонами світу стали в Москві, а тепер віддали титул принциповим суперникам у себе вдома — обмінялися люб’язностями.

Число 13 буває і щасливим

Число 13 буває і щасливим

Напередодні континентальної першості в Італії в активі українських веслувальників було дві олімпійські ліцензії. На минулорічному чемпіонаті світу в Німеччині на дистанції 500 м їх здобули байдарочниця Інна Осипенко–Радомська та дует каноїстів Петра Крука й Руслана Джалілова. Нинішній старт у Мілані був для європейських спортсменів останнім шансом пробитися на Олімпіаду.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За логікою подій

За логікою подій

Минулої суботи фінішував 17–й чемпіонат України серед команд так званого елітного дивізіону. Побувши кращим клубом у рік свого 70–річчя, «Динамо» повернуло це звання «Шахтарю». Донеччани стали чемпіонами вже втретє за останні чотири сезони (загалом — учетверте), причому вдруге зробили золотий дубль, вигравши і золоті медалі, і Кубок України. Вперше ця вершина їм підкорилася в 2002 році під проводом італійця Невіо Скали, тепер — під керівництвом румуна Мірчі Луческу.

Всі статті рубрики