Літаки — у третю чергу

Літаки — у третю чергу

Це тільки на словах Партія регіонів — найкращий друг і брат Росії. Як тільки мова заходить про гроші або про конкуренцію — ба навіть лише про загрозу конкуренцією з боку росіян, поведінка регіоналів змінюється кардинально. Тоді до «брата» вони обертаються таким... обличчям, якому позаздрить будь–який «бандерівець» з агітпропівських карикатур у журналі «Перець» доби розвиненого соціалізму.

«Швидка» для села

«Швидка» для села

Дванадцять раз по 95 тисяч гривень — саме стільки інвестували меценати в охорону здоров’я Кіровоградщини протягом останнього місяця: 12 машин швидкої допомоги, оснащені всім необхідним обладнанням, надійшли в медичні заклади області. Кошти на їх придбання надали підприємці, депутати, філії банків. Машини розподіляли за потребою — в основному сільським лікарням.

«Одного вишиєш — інші прийдуть»

«Одного вишиєш — інші прийдуть»

Коли в дніпропетровському музеї «Літературне Придніпров’я» відкрили виставку, присвячену черговій річниці з дня народження Тараса Шевченка, роботи Василя Кандели відразу привернули до себе неабияку увагу. Насамперед тому, що вони належать голці чоловіка. Як зізнається завідуюча музеєм Олена Аліванцева, на Придніпров’ї це може справді здатися феноменом. Принаймні дотепер вона з «аналогами» Кандели не стикалася.

Всі статті рубрики