Любов на «Грозовому перевалі»

15.04.2008
Любов на «Грозовому перевалі»

Наталі Портман, яка зараз має чимало вільного часу, бо знімається тільки в одному з епізодів фільму «Нью–Йорк, я люблю тебе», незабаром знову отримає значно більше навантаження. Актрису затвердили на роль Кетрін Ерншоу в черговій екранізації знаменитого роману Емілії Бронте «Грозовий перевал». Зйомки розпочнуться, щойно режисер Джон Мейбері затвердить актора на роль Хіткліффа — знайди, який виріс у сімействі Ерншоу і який до нестями (взаємно) закохався у Кетрін.

Саме «Грозовий перевал», згідно з нещодавно проведеним у Великій Британії опитуванням, визнаний найкращою історією кохання в літературі. Цю бурхливу й далеко не «солодку» «лав сторі» екранізували не раз, востаннє — у 1992 році (головні ролі зіграли Жульєтт Бінош і Ральф Файнс). Але досі найкращою і найвідомішою екранізацією вважають класичну версію 1939 року з Лоуренсом Олів’є та Мерл Оберон, яку поставив режисер Уїльям Уайлер.

А Наталі Портман в очікуванні перевтілення у «готичну» закохану й сама марно часу не гає. Днями кінозірка «вивела на люди» свого нового коханого, фолк–рок–музиканта Девендру Банхарта. Зарослий по самі очі довгою бородою й вусами патлатий хлопець у великих окулярах і «хіпозному» прикиді та витончена красуня Наталі обнімалися й прогулювалися попід руку вулицями Нью–Йорка, не звертаючи уваги на численних папараці. Раніше 26–річна кінозірка зустрічалася з другом Джуда Лоу, Натаном Боглом, а до нього — з представником знаменитого роду клану банкірів Нетом Ротшильдом. n