Надійність — не гарантія

Надійність — не гарантія

У п’ятницю пізно ввечері біля Кишинівського аеропорту впав вантажний літак Ан–32, на борту якого перебувало вісім осіб, четверо з яких — українці. «О 22.02 за місцевим часом літак злетів за маршрутом Кишинів–Анталія–Судан, але диспетчери відразу ж втратили його з поля зору, — повідомив на проведеній у суботу прес–конференції виконуючий обов’язки голови Держадміністрації цивільної авіації Молдови Юрій Зіду. — Зв’язківці повідомили про це екіпаж та його командира Валентина Бурдила, який ухвалив рішення повертатися». Проте, не долетівши кілька сотень метрів до злітно–посадкової смуги, літак упав у районі приміського села Бачой.

Попався, хто за мера розписався

Попався, хто за мера розписався

Олександра Лук’янченка останніми роками городяни часто згадують у негативному контексті. «На горіхи» мерові перепадає, зокрема, й через активну забудову центру Донецька за рахунок знищення зелених насаджень. А деякі громадські організації навіть домагаються притягнення його до відповідальності за подібну практику. І віднедавна прізвище Олександра Лук’янченка й справді фігурує в карній справі, порушеній прокуратурою міста. Щоправда, проходить він по ній потерпілим, чий підпис як посадової особи «намалювали» тутешні спритники, аби отримати земельну ділянку в одному з центральних районів міста.

Портфель без візи

Портфель без візи

Гідеон Сітерман, генеральний директор міністерства транспорту Ізраїлю, прибув до Києва, аби підготувати візит ізраїльського міністра транспорту Шаула Мофаза з його українським колегою Йосипом Вінським, що має відбутися в червні.

І мертвим, і живим, і ненародженим

І мертвим, і живим, і ненародженим

Відтепер мешканці Львова заощаджуватимуть кошти... на побудові «вічної оселі» у місцевих некрополях — виконавчий комітет міськради затвердив рішення «Про надання дозволу на будівництво родинних склепів на Янівському та Сихівському кладовищах».

Міліціонери виправдовуються

Міліціонери виправдовуються

Повне обґрунтування і заодно полеміка з представниками Меджлісу стосовно «вибіркової безпорадності міліціонерів» Криму містяться у спеціальному зверненні до кримчан виконуючого обов’язки начальника міліцейського Главку автономії Миколи Іллічова. «Останнім часом окремі екстремістськи налаштовані сили своїми огидними провокаціями намагаються порушити громадську злагоду та цивільний мир у Криму, посіявши міжнаціональну та міжрелігійну ворожнечу», — йдеться в посланні. Звичайно ж, маються на увазі й досі не розкриті безпрецедентні випадки вандалізму на кримськотатарських цвинтарях у селах Уварівка та Софіївка Нижньогірського та Сімферопольського районів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кров під териконами

Кров під териконами

Чоловіки, які працюють понад десять років на видобутку вугілля з териконів шахт холдингової компанії «Павлоградвугілля», контрольованої Рінатом Ахметовим, шоковані. Минулої п’ятниці біля відвалу шахти імені Сташкова лунали постріли. Як стверджується в оприлюдненій лише у неділю офіційній інформації відділу зв’язків із громадськістю Управління МВС у Дніпропетровській області, «сутичка виникла між двома угрупованнями на ґрунті перерозподілу сфер впливу під час незаконного видобутку та реалізації вугілля».

Додому назавжди

Додому назавжди

Не так давно Тернопіль поховав свою жертву Косова — 25–річного старшого лейтенанта Ігоря Кіналя. А днями після важкого поранення додому повернувся другий місцевий «косовець», сержант міліції Валерій Тихий. У «гарячу точку» він, як і покійний Ігор, потрапив також у грудні минулого року. 17 березня отримав разом із товаришами завдання звільнити захоплене приміщення суду в місті Мітровіца. Ігорю Кіналю це вартувало життя, а міліціонеру оперативного взводу тернопільського спецпідрозділу Валерію Тихому — множинних осколкових поранень обох ніг.

Всі статті рубрики