Операція «конвертація»

Операція «конвертація»

Найбільший «улов — у столичної податкової міліції, яка днями під час операції «Фірма» вилучили тіньову касу конвертаційного центру аж на 400 тисяч доларів, 16 тисяч євро та 160 тисяч гривень готівкою. Як повідомляє прес–центр ДПА, цю купу грошей на власному автомобілі «Порше Кайєн» перевозив кур’єр, а кримінальною фінансовою мережею керував киянин, який встиг зареєструвати на підставних осіб близько десятка фіктивних підприємств. Партнером спритника був уродженець Латвії.

Святість на ходулях

Святість на ходулях

На великодні свята у Львові поставлять виставу, сценарій якої ще в юному віці написав Кароль Войтила, відомий згодом як Папа Римський Іван Павло II. П’єсу «Йов» поставить на площі біля Оперного театру Львівський духовний театр «Воскресіння». «Ця вистава була показана у багатьох містах Західної та Центральної Європи. У Польщі ми отримали за «Йова» найвагомішу для театралів перемогу — приз глядацьких симпатій. Основа вуличної вистави — високий філософський зміст та ефектне видовище», — розповів «УМ» директор театру «Воскресіння» та режисер цього дійства Ярослав Федоришин.

Таємниця Мі–8

Таємниця Мі–8

Ось уже минув другий тиждень із моменту авіакатастрофи на Чорному морі, а спеціальна урядова комісія і досі з’ясовує причини трагедії. В МНС кажуть, офіційних висновків експертів слід очкувати не раніше, ніж за тиждень. «Загалом оприлюднити інформацію слідчі мають до 17 квітня», — повідомив «УМ» керівник прес–служби МНС Ігор Кроль.

Жива вода?

Жива вода?

Ціна на воду та водовідведення в Донецьку востаннє змінювалася в неприємний для споживача бік у 2006 році. Нині, коли ціни підвищилися на все, комунальники «згадали» й про воду. «З 1 травня буде прийнята ціна на воду по Донецьку та Макіївці, — підтвердив журналістам заступник голови Донецької облдержадміністрації Юрій Хіврич. — У Донецьку досі ціна на воду та водовідведення була 1 гривня 46 копійок, а тепер становитиме близько трьох гривень».

Фатальна «Матриця»

Фатальна «Матриця»

Захоплення харківським атракціоном із гучною назвою «Матриця» ледве не коштувало життя 18–річній львівській студентці Ользі. Катаючись на каруселі з шаленою швидкістю, дівчина буквально вислизнула з неї і впала на землю. Як стверджують очевидці, дівчина не втратила свідомість, але перебувала у глибокому травматичному шоці. Наразі студентка вже пережила три складні операції, проте медики лікарні швидкої невідкладної допомоги кваліфікують її стан стабільно важким: у постраждалої розірвана печінка, перелом передпліччя, струс мозку і тріщина тазової кістки.

Маївка шибайголів

Маївка шибайголів

День міжнародної солідарності трудящих у Львові не скасовують. Але відтепер «свято праці» трішки посунеться місцем для Дня батяра. Такого собі доброго, трішки збитошного хлопця, який безмежно закоханий у своє прекрасне місто. «Ми вирішили переінакшити знамениту фразу світового пролетаріату, тож цьогоріч 1 травня проходитиме під гаслом: «Батяри усього світу, єднайтеся», — розповів «УМ» начальник Львівського міськуправління культури Андрій Сидор.

Відчиніть і відключіть!

Відчиніть і відключіть!

Учора вранці 20 тисяч квартир Кременчука та прилеглі до нього села Велика Кохнівка та Червонознаменка залишились без газу. Причиною, за словами директора ВАТ «Кременчукгаз» Олександра Орленка, стала аварія на газорозподільній станції. «Ситуація штатна, спрацював регулятор і запобіжний клапан, тому газ не пішов», — розповів він «УМ».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики