Ви нам обридли, дівчата!

10.04.2008
Ви нам обридли, дівчата!

Зайве казати, що чергові новини в бульварній пресі з життя багатьох поп­зірок, акторів тощо з’являються без особливих на те підстав — про­сто через те, що ця знаменитість уже забезпечила собі відповідне реноме, і тепер «жовті» журналісти світської хроніки відстежують кожен її, знаменитості, крок. Відтак у багатьох читачів з’являється оскома при згадці про той чи інший персонаж. А цілком серйозний журнал «Форбс», відомий всесвітніми рейтингами мільярдерів, вирішив скласти «турнірну таблицю» «найбільш набридлих зірок».

Отже, згідно з даними лос­анджелеської організації «Еполл маркет ресьорч», яка дослідила ставлення людей до більш ніж трьох тисяч знаменитостей, перше місце в «антирейтингу» посіла акторка, модель і просто світська левиця Періс Хілтон. Більш ніж 70% американців вважають, що до неї прикута незаслужено велика увага. Недалеко відстали шалапутна співачка Брітні Спірз (вона набридла 67% опитаних) та акторка Ліндсей Лохан (61%). Цікаво, що дівчата з чільної трійки дружать між собою. По 51% «набридлості» мають голлівудські сексізірки Ніколь Річі та Памела Андерсон.

Щодо останньої, то повногруда білявка надумала підвищити свою дешеву популярність новим провокативним відео. Улітку американський канал «Е!» покаже документальний фільм про життя Памели, який розповість про всі таємниці особистого життя акторки. За словами авторів фільму, Андерсон дозволила операторам провести з нею майже цілий місяць і знімати навіть її сон. До того ж Пам надала телевізійникам повний домашній відеоархів, і з цих матеріалів глядачі зможуть дізнатися про всіх коханців 40річної кралі. Наразі творцям «Памели» доводиться вирізати зі стрічки найпікантніші моменти, оскільки фільм вийшов надто відвертим.