«Чорна пантера» знов лютує

08.04.2008
«Чорна пантера» знов лютує

Скандалістка Наомі Кемпбелл.

«Чорна пантера» модельного бізнесу Наомі Кемпбелл знову випустила кігті. Цього разу жертвою нестриманого характеру скандальної манекенниці стала не секретарка чи покоївка, як це траплялося раніше, а... поліцейський.

Як повідомляє британська преса, черговий інцидент за участю 37–річної топ–моделі стався в лондонському аеропорту «Хітроу», а точніше – в його п’ятому терміналі, відкритому днями в присутності королеви Єлизавети ІІ. Майже одразу після відкриття в терміналі запанував хаос: через збої в новій системі обробки багажу були загублені понад 15 тисяч валіз, довелося скасувати десятки рейсів. Пасажири, звісно, лютують, але досі всі висловлювали обурення хіба що на словах. Аж тут серед постраждалих опинилася Наомі, і в працівників аеропорту почалися справжні проблеми...

Лайнер компанії «Брітіш еарвейз» уже був готовий до злету, коли в поліцію надійшов сигнал від членів екіпажу, які просили вивести з літака одну з пасажирок. Нею виявилася знаменита Наомі Кемпбелл, яка влаштувала грандіозний скандал, довідавшись, що одну з її валіз не доставили на борт. Щоб угамувати знавіснілу супермодель, поліцейським довелося одягнути на неї наручники й витягти з літака силоміць. При цьому Наомі брудно лаялася, дряпалася, плювалася в полісменів і намагалася побити того правоохоронця, який її вів. У результаті їй довелося до ночі просидіти у відділку.

Поки що скандалістку випустили під заставу, але в травні Кемпбелл доведеться знову з’явитися в поліцію, оскільки справу не закрито.