БЮТ ще подумає про Кличка

БЮТ ще подумає про Кличка

Учора до заявлених кандидатів на пост мера Києва додався представник націоналістів, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок. Його балотування формально схвалила міська організація крайньо правої партії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Країна від цього виграла»

«Країна від цього виграла»

Рівно рік тому Віктор Ющенко видав перший указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради V скликання. Дата позачергових виборів в указах глави держави переносилася кілька разів, а для того, щоб вона була визначена остаточно й дострокові вибори відбулися, знадобилися ще два місяці консультацій із опонентами та три нові укази.

Як припинити цирк

Як припинити цирк

Хоч яким працездатним і невтомним буде Голова Верховної Ради, а без заступників йому — ніяк. Що робити, коли, згідно з календарним планом роботи, 1—4 квітня парламент повинен працювати у пленарному режимі, а у його спікера — інші плани? Учора — зустріч з американським гостем Джорджем Бушем, сьогодні — на запрошення Державної Думи Росії візит до Москви... От і виходить, що вести засідання нема кому, позаяк віце–спікерів перманентно заблокована ВР досі призначити так і не спромоглася. Або, як припускає всезнаючий Володимир Литвин, не захотіла. Адже, на думку лідера «ні вашим ні нашим», як називають у парламенті фракцію Блоку Литвина, проблема насправді не в заступниках...

Всі статті рубрики