На кону — місіс Круз

02.04.2008
На кону — місіс Круз

Каті Холмс.

«Прекрасній половині» Тома Круза Каті Холмс набридло сидіти вдома. 29–річна жінка вирішила згадати, що вона не лише дружина і мама, а й актриса. Незабаром Каті вперше за багато років вийде на бродвейську сцену — її запросили зіграти одну з головних ролей у мюзиклі Артура Міллера «Усі мої сини». Востаннє Холмс брала участь у спектаклі на Бродвеї ще в студентські роки.

Як повідомляє американська преса, спектакль, у якому зірка «Бетмена» відновлюватиме свою акторську майстерність, розповідає про події Другої світової війни. Окрім Каті, в постановці задіяні такі актори, як Діанна Уест і Джон Лігтоу. Сама Холмс у захваті від того, що знову гратиме в театрі. «Я підходжу до цієї роботи з усією відповідальністю, адже планую й надалі робити кар’єру на театральному кону», — каже місіс Круз.

Можливо, актриса сподівається, що таким чином підвищить свою популярність. Адже Каті, попри зовнішню скромність, виявилася особою вельми амбіційною. І днями не на жарт посварилася зі своєю найкращою подругою Вікторією Бекхем тільки через те, що Віка... потрапила на обкладинку останнього номера журналу «Вог». Заздрощі замучили, адже Холмс вважає, що вона — значно краща й елегантніша за дружину футболіста, тому й достойніша фотографії на обкладинці модного видання. «І це після того, як я її навчила одягатися, як саме завдяки мені вона змінила імідж вічної школярки на жіночне і стильне вбрання», — скаржиться журналістам Вікторія...