Здоров’я не купиш

01.04.2008

Хоч як це цинічно звучить, але у США народження дитини для зірок шоу–бізнесу означає не тільки велике щастя, а й великі гроші. Таблоїди аж пищать, так прагнуть першими розмістити на своїх обкладинках ексклюзивні знімки немовлят, а зіркові батьки цим користуються. Скажімо, недавно Дженніфер Лопес побила рекорд, продавши журналу «Піпл» право опублікувати перші фото своїх новонароджених бли­знят Макса й Емми за 6 мільйонів доларів.

Але, схоже, протримається цей рекорд недовго. Його вирішили побити Бред Пітт із Анджеліною Джолі. Вони вже запросили за дебютну фотосесію майбутніх близнят, яких носить під серцем Енджі, аж 10 мільйонів. І охочі заплатити таку суму вже є, хоча назви цих видань поки що й не розголошують. Та знаючи «Джоліпіттів», можна не сумніватися, що ці гроші підуть не їм у кишеню, а на благодійність.

От тільки для того, щоб їх отримати, Анджеліні треба спершу народити. Вагітність у мами чотирьох прийомних дітей і рідної донечки Шило Нувель протікає нелегко. Енджі допікають дуже болючі набряки, а на додачу до всього в актриси ще й виявили діабет. Мабуть, саме через цю небезпечну хворобу Джолі свого часу так катастрофічно схудла. Тепер вона сидить на спеціальній дієті й постійно перебуває під наглядом лікарів.