Невдалий початок сезону пікніків

Невдалий початок сезону пікніків

Надзвичайною пригодою відкрили весняний сезон пікніків троє черкащан. До лікарні з важкими опіками потрапили мешканці села Золотоношка Драбівського району. Як повідомила «УМ» старший інспектор Центру пропаганди МНС у Черкаській області Віта Кириченко, на вихідні до Анатолія та Лариси Зражевських, які мешкають із дворічною донькою Танею, у гості навідалися Віта та Анатолій Красохи. Ближче до вечора господарі та гості зібралися смажити на подвір’ї шашлики.

Гіркі солодощі

Гіркі солодощі

До роботи в нічну зміну так і не змогли взятися деякі з працівників донецького ЗАТ «Конті», що є відомим виробником солодкої продукції. Автобус ЛАЗ 699, що віз на роботу людей із Вугледара, зіштовхнувся з легковиком марки «ВАЗ 21013», після чого перекинувся. Внаслідок аварії троє осіб загинуло на місці, ще п’ятнадцять — отримали травми й наразі госпіталізовані.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У Гонконгу — штиль

У Гонконгу — штиль

Минулої п’ятниці опізнали третє знайдене на затонулому «Нафтогазі–67» тіло моряка. Ним виявився старший механік судна Віталій Великий, 1972 року народження. У містечку Чорноморське, що в Криму, у нього залишилася дружина і двоє донечок. Нагадаємо, з моменту зіткнення українського буксира з китайським танкером «Яохай» минуло вже понад тиждень, 15 українських моряків досі вважають зниклими безвісти.

На фільм — як на сесію

На фільм — як на сесію

Після того, як депутати Донецької облради почали збиратися на сесії у новому залі (куди, до речі, журналісти тепер доступу не мають. — Авт.), з’ясувалася й подальша доля їхнього колишнього робочого місця — великого сесійного залу. Приміщення майже на 600 місць вирішили використати як... кінотеатр. Насамперед для людей похилого віку, студентів та дітей.

Толока по–президентськи

Толока по–президентськи

Минулої суботи глава дер­жави зініціював упорядковування території музейного комплексу «Мистецький арсенал». Компанію Віктору Ющенку склали міністр освіти і науки Іван Вакарчук, міністр оборони Юрій Єхануров, міністр охорони здоров’я Василь Князевич, керівник ДУС Ігор Тарасюк, студенти київських вузів і представники козацтва. Загалом привести до ладу територію зголосилося понад 600 осіб. Як повідомляє прес–служба Міноборони, в обов’язки учасника толоки входило прибирання сміття навколо «Мистецького арсеналу», завантаження його на вантажівки і саджання дерев.

Всі статті рубрики