Торі народить собі подружку

22.03.2008
Торі народить собі подружку

Торі Спеллінг у «цікавому становищі».

Зірковий бебібум у Голлівуді, схоже, найближчим часом іти на спад не збирається. Незабаром стануть мамами Джессіка Альба й Анджеліна Джолі, зізналася, що вагітна, актриса Мінні Дайвер. «Оскароносна» Шарлі Терон хоч іще й не чекає дитину, але заявила, що вже цілком до цього готова. А тепер з’ясувалося, що й телезірка Торі Спеллінг знову носить під серцем маля.

За словами щасливої мами, цього разу вона чекає дівчинку. У Торі, яка прославилася після виходу на телеекрани серіалу свого знаменитого батька Аарона Спеллінга «БеверліХіллз 90210», уже є однорічний син Лайям, а її чоловік Дін Макдермотт, окрім того, має ще дев’ятирічного сина Джека від першого шлюбу.

«Коли ультразвукове дослідження показало, що в нас буде донька, ми спершу навіть не повірили, так зраділи! — розповідає Торі. — Бо оскільки в Діна двоє синів, я вже «підколювала» його, що він може «робити» тільки хлопчиків». 34річна актриса, за її словами, завжди мріяла про доньку, яка стала б її найкращою подружкою.

До речі, ролі мами й продюсера їхнього з Діном власного реалітішоу «Готельна любов» Торі виявилося мало. Нещодавно пані СпеллінгМакдермотт випустила власну книжку «Розповідь Торі», яка у США користується досить великою популярністю.