Доходи й проблеми після «Сексу...»

21.03.2008
Доходи й проблеми після «Сексу...»

Несексуальна Сара Джессіка Паркер.

Поки прихильниці серіалу «Секс і місто» чекають виходу повнометражного фільму про своїх улюблениць, журнал «Портфоліо» вирішив підрахувати, скільки героїні серіалу заробили, відколи завершився останній сезон «Сексу...» (а було це три роки тому). Найбільшими виявилися доходи Сари Джессіки Паркер, яка зіграла журналістку Керрі Бредшоу. Сара заробила 25 мільйонів доларів — це переважно гонорари за рекламу брендів «Гарньє» та «Геп». Саманта, тобто актриса Кім Кеттролл, може похвалитися 10 «лимонами» доходів, Крістін Девіс (Шарлотта) — 4,5 мільйона, а Синтія Ніксон (Міранда) — 2,5. У ці суми не входять гонорари, які актриси отримають за зйомки повнометражного «Сексу...». До речі, прем’єру заплановано на кінець травня.

Щодо Сари Джессіки Паркер, то вона багатіє всупереч відзнакам у різноманітних рейтингах зі знаком «мінус». Зокрема, популярний чоловічий журнал «Максим» нещодавно назвав її «найбільш антисексуальною жінкою у світі», і це дуже образило актрису. «Хіба в мене несправжні груди чи силіконові губи, а може, я колю ботокс, щоб не було зморщок? Ні! Тому, мабуть, і не підпадаю під стандарти чоловічих журналів», — ображається Паркер, якій 25 березня виповнюється 43 роки. Хоча й визнає: головне для неї — те, що чоловік, Метью Бродерік, із такими рейтингами категорично не згоден.

Зрештою, у її колег проблеми ще більші. В інтернеті з’явилися відеозаписи, на яких Крістін Девіс зображена під час орального сексу. І хоча зірка запевняє, що на цих знімках не вона, помилитися неможливо — це таки Девіс. Подейкують, що записи продав її колишній бойфренд, із яким тоді ще маловідома актриса зустрічалася на початку 1990–х.