До королівства — за «народним» питанням

До королівства — за «народним» питанням

Саміт Європейської народної партії (ЄНП) почався за кілька годин до відкриття саміту лідерів держав–членів ЄС. Тобто в одному місці і майже в один час. Цього разу європейські правоцентристи «самітували» дещо неформально — не було затверджено порядку виступів, їх офіційного проголошення, дискусії — демократичні і вільні, наче у студентській аудиторії.

Ігри на виживання

Ігри на виживання

Китайська влада вчора наклала заборону на проведення будь–яких будівельних робіт у Пекіні, починаючи з 21 липня, тобто за два тижні до відкриття Олімпійських ігор. А з 20 березня запроваджується заборона на проведення будівельних робіт на всіх олімпійських об’єктах у вітряні дні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Саркозі відбирає «українські» гроші

Саркозі відбирає «українські» гроші

Головна із заявлених тем саміту ЄС, який 12 і 13 березня проходить у Брюсселі — кліматичні зміни. Об’єднана Європа намагається вийти на провідні позиції у світі з обмеження викидів парникових газів та запровадити законодавчі обмеження у цьому напрямі. Лідерам 27 країн ЄС було роздано спеціально підготовлений до цього саміту звіт із мапами найбільших зон забруднення та зростання температур.

Всі статті рубрики