Щастя «Фабричної дівчини»

14.03.2008
Щастя «Фабричної дівчини»

Улюблениця британської публіки Сієнна Міллер нарешті ощасливила свого бойфренда Райса Айфенса. Відтоді, як вони познайомилися у серпні минулого року, актор тричі кликав свою колегу й кохану заміж, але Сієнна вперто не приймала його пропозиції. Очевидно, перевіряла, адже після історії з Джудом Лоу, який довго дурив їй голову, крутячи за спиною нареченої роман із нянькою власних дітей від першого шлюбу, Міллер стала дуже обережною у стосунках із чоловіками. Однак, як повідомляє британська преса, днями акторка таки погодилася стати дружиною Айфенса. Весілля запланували на літо.

За інформацією з «обізнаних джерел», пара не планує пишних церемоній і не збирається продавати право на публікацію весільних фотографій жодному виданню. Усе відбудеться дуже скромно — зберуться тільки родичі й найближчі друзі. Щоправда, серед цих друзів є й чимало відомих імен. Зокрема, запрошені топ–модель Кейт Мосс і актриса Сейді Фрост. Так–так, та сама Сейді, у якої Сієнна свого часу відбила чоловіка — Джуда Лоу...

26–річна Міллер зізнається, що дуже щаслива. «Я закохана! Мені з Райсом дуже добре, ми однаково дивимося на світ. Життя прекрасне!» — тішиться зірка фільму «Фабрична дівчина».

До речі, після весілля Айфенс планує відновити музичну кар’єру у складі створеної ним рок–групи. Сієнна, кажуть, цілком поділяє й схвалює прагнення коханого стати рок–зіркою.