Разом кроять — разом пишуть

Разом кроять — разом пишуть

Сестри–близнята Мері–Кейт і Ешлі Ольсен хоч і нечасто з’являються на кіноекрані, але фігурують на верхніх щаблях рейтингу найбагатших молодих акторів. Крім основного фаху — зйомок у другорозрядних фільмах, близько мільйона доларів річного доходу їм приносить конструювання нових моделей одягу. Скажімо, минулої осені Ольсени, в яких є власна торгова марка — The Row, створили вельми популярну колекцію верхнього одягу, присвячену стосункам дівчини й хлопця. Куртки, міні–сукні, блейзери і топи у мілітарному стилі призначалися «кмітливій і стильній». Смак у цих зіркових дизайнерок справді гарний, недаремно журнал Who минулого року поставив 21–річних сестричок на четверте місце у списку найкраще вдягнутих знаменитостей.

Брітні і діти

Брітні і діти

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Брітні Спірз знову вагітна. Принаймні так стверджує її новий бойфренд, папараці Аднан Халіб. Чутки про те, що скандальна екс–поп–зірка втретє чекає дитину, ходили й раніше, однак підтвердити чи спростувати їх журналістам не вдалося. Оскільки колишня голопупа юнка давно вже перетворилася на повнувату тітку, її випнутий над джинсами животик може бути як вагітним, так і просто добре наїдженим.

Анекдоти

Анекдоти

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Розмова двох шкільних подруг, одна з яких вийшла заміж за банкіра, а інша — за простого інженера. Дружина багатого:
— Уявляєш, ми з чоловіком постійно сваримося, як витрачати гроші! Він хоче нову машину, я — шубу, він хоче поїхати у відпустку на Багами, я — на Мальдіви.
— А я зі своїм ніколи через гроші не лаюся — не люблю сваритися через дрібниці.

Всі статті рубрики