Голокост для палестинців?

Голокост для палестинців?

Ізраїль інтенсифікував авіаудари по Сектору Газа — впродовж середи та четверга 33 палестинці загинули, десятки поранені. Це не лише бойовики ХАМАСу, а також мирні мешканці, зокрема серед загиблих є п’ятеро дітей, повідомляє Бі–Бі–Сі. Зокрема, позавчора в результаті авіаудару ізраїльської авіації загинули четверо дітей до 12 років, які гралися поблизу мечеті в таборі біженців.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Краплена карта

Краплена карта

У Росії підходить до завершення традиційна народна забава — вибори президента. В неділю нарешті де–юре буде визнано статус головного претендента на даний пост, тобто здійсниться акт народного волевиявлення — голосування за Дмитра Медведєва.

Олександр Козулін: Я пробачаю Лукашенку

Олександр Козулін: Я пробачаю Лукашенку

Політв’язень Олександр Козулін, якого влада Білорусі відпустила на три дні з колонії, щоб він зміг поховати дружину, повернувся за ґрати. У четвер, свій останній день на волі, він зустрівся з групою білоруських журналістів. За чотири години потому, пізно ввечері, він уже був у колонії. До завершення терміну покарання Козуліну залишається відсидіти понад 3,5 року. На звільненні Козуліна наполягають США та Євросоюз. Цього тижня Білий дім оприлюднив заяву, в якій застерігає: діалог з офіційним Мінськом почнеться тільки після того, як політв’язень вийде на свободу.

Нагадаємо, що адміністрація колонії «продемонструвала гуманізм» (до речі, цілком обґрунтований законодавством Білорусі) лише через три дні по смерті Ірини Козуліної. «Керівництво колонії виявило співчуття і людяність: начальник, коли повідомляв мені про смерть Ірини, навіть сльозу пустив, — розповідає Козулін. — Але все керівництво — люди в погонах, вони виконують накази, тому якби не клопотання західних послів, громадськості, то, напевне, мене б ніхто не випустив на ці три дні»

Всі статті рубрики