Струсити пил з «розстрільних справ»

Струсити пил з «розстрільних справ»

Коли два місяці тому міністр внутрішніх справ Юрій Луценко представляв у Криму в.о. начальника міліції автономії Миколу Іллічова, то гостро розкритикував попереднє керівництво кримського главку. Тоді, за ініціативою радника міністра Геннадія Москаля, навіть прокрутили аудіозапис, на якому нібито кримський депутат Олександр Мельник (відомий у кримінальних колах як авторитет на прізвисько Меля) у присутності спікера ВР АРК Анатолія Гриценка вказував попередньому начальнику міліції Анатолію Могильову, кого призначати на міліцейські посади.

З сокирою — на батюшку

З сокирою — на батюшку

У вівторок уранці в церковній хатині знайшли мертвим священика Свято–Михайлівського храму, що в селі Білосток Луцького району. Отець Ілля був убитий по–звірячому — сокира була увігнана йому в голову, як у колоду...

Не на тих напали

Не на тих напали

Не фарт! Так можна сказати про пригоди двох 29–річних чернівчан, які, напившись горілки, вирішили підзаробити розбоєм. Узяли ніж зі столу, на голови вдягнули жіночі панчохи, які перед цим один із молодиків купив дружині, та й пішли «на справу».

Всі статті рубрики