Життя в блакитних тонах

01.03.2008

Це в нас одна упаковочка «Віагри» коштує 270 грн. і доступна лише вельми заможним любителям плотських утіх. А у Великій Британії засобами для радикального поліпшення чоловічої потенції активно користуються навіть пересічні сантехніки. Такі, наприклад, як Джон Петтігрю. Мешканець міста Брайтон, що в графстві Суссекс, так «присів» на «Віагру», що почав... бачити світ лише в блакитному кольорі. Надмірне вживання неоднозначних ліків спричинило нетипові порушення зору.

«Я визнаю, що не дотримувався інструкцій з уживання таблеток, але ж мені було так весело! — зізнається Джон. — Тепер я усвідомив свої помилки і ладен узагалі відмовитися від сексу, тільки щоб знову нормально бачити».

Петтігрю почав активно приймати «Віагру» вже після того, як розлучився з матір’ю двох своїх дітей і звернув увагу на інших жінок. «Донжуан» мав проблеми з імпотенцією, тож довелося вживати препарат регулярно й підвищувати дозу. «Довгий час ніяких побічних ефектів не було, а два тижні тому я почав бачити все навколо синьо–білим», — переказує слова сантехніка Bigmir.net.

Зараз бідолаха проходить мед­обстеження. До речі, виробник «Віагри» — компанія «Пфайзер» — попереджає, що в окремих чоловіків зір може «синіти», якщо перевищувати рекомендовану дозу.