Іспанський мотив для двох сердець

06.02.2008
Іспанський мотив для двох сердець

Пенелопа Крус.

Нарешті прихильники 33–річної іспанської кінозірки Пенелопи Крус можуть порадіти за свою улюбленицю: Пе, здається, знайшла чоловіка своєї мрії. Принаймні саме такими заголовками зарясніла західна преса, повідомляючи про те, що в гарячої актриси зародився роман із її колегою по акторському цеху 38–річним Хав’єром Бардемом. До речі, теж іспанцем.

Насправді чутки про їхні «особливі» стосунки з’явилися вже давно — як розвідали папараці, у грудні Пенелопа провела з Хав’єром романтичні канікули на Мальдівських островах, а потім їх неодноразово бачили разом у ресторанах. Та одна справа — чутки, а інша — «офіційне» підтвердження. Днями добрий приятель Бардема, Вуді Харрельсон, представляв на кінофестивалі у Санта–Барбарі фільм «Старим тут не місце», в якому Хав’єр виконує одну з головних ролей (і, до речі, претендує за неї на «Оскара»). І просто зі сцени заявив, як, мовляв, пощастило другові в житті — і мандрував багато, і нагород отримав чимало, а на додачу ще й зустрічається з Пенелопою Крус!

Почувши таку новину, зал вибухнув оплесками, а збентежений Бардем почервонів і був змушений затулити обличчя руками. До речі, із Пенелопою вони знайомі ще з 1992 року, коли вперше зустрілися на знімальному майданчику фільму «Хамон, хамон». Перетиналися їхні шляхи й пізніше, але кохання прийшло тільки тепер. Можливо, його народженню посприяла чергова спільна робота парочки — минулого року актори зіграли разом у комедії Вуді Аллена «Вікі Крістіна Барселона». До речі, Крус у цій стрічці зображувала колишню дружину героя Бардема.