«Кузькину мать» знову чувать

«Кузькину мать» знову чувать

«У Росії є досить широкий арсенал засобів для того, щоб дати Україні, у випадку її вступу до НАТО, адекватну відповідь», — цитує агенція «Інтерфакс» слова Віктора Озерова, голови комітету з оборони та безпеки верхньої палати парламенту РФ — Ради Федерації. «Ці заходи можуть носити не тільки економічний, дипломатичний чи політичний характер», — таємниче застерігає сенатор. А який же характер, невже військовий?

«Білий лицар» серед зірок

«Білий лицар» серед зірок

Компанія «Вірджин Галактик» представила дизайн літака для доставки туристів у космос, повідомляє Бі–Бі–Сі. Ідея незвичного повітряно–космічного судна проста: з допомогою літака ракета з туристами на борту здіймається в повітря, а потім «вистрілюється» вгору.

Розбилися після «Безпеки польотів»

Розбилися після «Безпеки польотів»

Усі 20 осіб, які перебували на борту військового літака CASA C–295M, загинули в авіакатастрофі, яка сталася позавчора ввечері поблизу міста Мірославець неподалік кордону з Німеччиною. Літак упав із висоти 200 метрів усього за два кілометри від аеродрому. На час аварії були погані погодні умови, зокрема туман. На борту літака, який розбився з досі не встановлених причин, перебували четверо членів екіпажу та 16 високих офіцерів авіації, які поверталися з конференції... «Безпека польотів». Як повідомляє інформагенція ПАП, серед загиблих, зокрема, бригадний генерал Анджей Анджеєвський, двоє полковників, командуючих авіабазами, командувач ескадрильєю тактичної авіації.

Остап Бендер a la franceis

Остап Бендер a la franceis

Другий за рівнем капіталізації банк Франції Societe Generale втратив у результаті махінацій та неправомірних дій одного зі своїх трейдерів 4,9 млрд. євро, повідомляє Бі–Бі–Сі. Трейдер, ім’я якого не розкривають, використовуючи фіктивне проведення коштів, упродовж двох років відкрив позиції по ф’ючерсах на європейські індекси з перевищенням встановлених у банку лімітів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики