Не старіє тілом Демі

25.01.2008
Не старіє тілом Демі

Демі Мур на обкладинці.

Хоч приказка про бабу, яка у 45 знову ягідка, й російська, американка Демі Мур їй цілком відповідає. Мати трьох дітей має всі підстави пишатися своєю розкішною дівочою фігурою (та й обличчям), і в цьому тепер може переконатися не лише її молодший на 15 років чоловік Ештон Кетчер. Легендарний фотограф Маріо Тестіно вмовив Демі попозувати йому в купальнику, і, судячи з результату цієї зйомки, актриса виглядає чудово. Щоправда, на цю вроду їй довелося витратити понад півмільйона доларів — подейкують, саме такою є загальна вартість усіх пластичних операцій кінозірки. Але краса вимагає жертв, тим паче, коли поряд такий молодий і симпатичний хлопець.

Фотосесія, для якої Демі позувала тільки в білому одязі, зроблена для журналу V. На інших знімках Мур одягнена значно скромніше — в сукню і брючний костюм. Власне, фото в бікіні могло не бути взагалі — за словами актриси, Тестіно так умовляв її позувати в купальнику, що ледве не стягував одяг. Метр хотів «клацнути» три варіанти таких знімків, але Демі погодилася тільки на один.

До речі, днями 45–річна знаменитість знову натякнула, що не проти завести четверту дитину — тепер уже від Ештона (доньки Румер, Скаут і Талула у неї від першого шлюбу з Брюсом Уїллісом). Сам Кетчер говорить про це вже давно: йому дуже подобається бути татом, але діти Демі вже задорослі. А Ештон зізнається, що мріє побачити, як росте його дитина — від колиски й до університету.