Гламур від стриптизерки

24.01.2008
Гламур від стриптизерки

Діта фон Тіз поки що в чужій білизні.

Настала черга й королеви стриптизу Діти фон Тіз спробувати свої сили в дизайнерському мистецтві. А що може моделювати така розкішна й епатажна жінка? Звісно, сексуальну жіночу білизну. Ні–ні, все пристойно — жодних шкіряних стрінгів і ліфчиків з дірками замість чашечок. Адже Діта створюватиме колекцію для солідної та відомої компанії — колишню дружину «страшного і жахливого» Мериліна Менсона запросив до співпраці бренд «Вандербра».

За словами дуже задоволеної цією пропозицією зірки, свою лінію спідньої білизни вона планує розробити у стилі 1940–х років, «плюс трохи вінтажу». Власне, саме такому дизайну «інтимного одягу» надає перевагу сама Діта. «Я дуже сподіваюся, що, створюючи цю колекцію, зможу поділитися своєю пристрастю до чуттєвої комфортної білизни, яка додасть трохи гламуру в повсякденне життя жінок», — каже дизайнерка. До речі, схожий досвід вона мала й раніше — змодельований нею корсет минулого року був найдорожчим лотом на благодійному аукціоні. Але тоді йшлося про одиничний екземпляр, а тепер придбати еротичну білизну від фон Тіз зможе чи не кожна жінка.

Нова колекція, як обіцяють, з’явиться у європейських крамницях у вересні. Її «обличчям» (чи, швидше, «тілом»), звісно, теж стане Діта — однаково ніхто не зможе продемонструвати її вінтажні шедеври краще за авторку. Хоча раніше «обличчями» «Вандербра» теж були неабиякі красуні, зокрема Єва Герцигова та Адріана Скленарикова (Карамбо).