Щастя зірки

09.01.2008
Щастя зірки

Ніколь Кідман.

Ніколь Кідман стомилася воювати з пресою і спростовувати очевидне. Буквально напередодні Нового року британська газета «Дейлі мейл» повідомила «інформацію з надійних джерел», згідно з якою «оскароносна» австралійка вагітна. Однак прес–секретар Кідман одразу ж спростувала цю новину, іронічно зауваживши, що якби Ніколь вагітніла щоразу, коли про це повідомляють газети, то «мала б уже тридцятьох дітей».

У «Дейлі мейл» у відповідь риторично поцікавилися, чому ж тоді останнім часом тендітна кінозірка носить сукні лише із завищеною талією й просторі кофтинки, які приховують живіт? Після цього Кідман таки здалася. І цього понеділка її речниця Кетрін Олейм таки підтвердила: Ніколь та її чоловік, австралійський кантрі–співак Кейт Урбан, справді чекають первістка.

Очевидно, 40–річна «оскароносиця» просто боялася наврочити, адже вже має гіркий досвід. Під час першого шлюбу з Томом Крузом Кідман довго й безуспішно намагалася завагітніти, бо дуже мріяла про дітей. Щоправда, вони з Томом усиновили двох — Ізабеллу і Коннора, яких дуже люблять. А коли після десяти років марних спроб тест на вагітність показав позитивний результат, Круз повідомив дружині, що розлучається. Від стресу в Ніколь стався викидень... Але тепер, якщо все буде добре, голлівудська кінозірка нарешті стане й біологічною матір’ю. Для Урбана це також буде перша дитина.