«Келлі» зняла обручку

05.01.2008
«Келлі» зняла обручку

Шонн Пенн і Робін Райт.

Кінець іще однієї красивої голлівудської історії кохання. Навіть не віриться, що настала мить написати цю фразу і про таку гармонійну пару, як Шон Пенн та Робін Райт. Утім, на жаль, це правда: одне з найміцніших подружжів «фабрики мрій» розлучається. Робін Райт, яку телеглядачі колишнього СРСР полюбили насамперед як Келлі у серіалі «Санта–Барбара», подала до суду документи, в яких причиною розриву з чоловіком вказала «непереборні протиріччя». Вони із Шоном, який здобув «Оскара» за фільм «Таємнича річка», прожили у шлюбі понад 11 років.

До зустрічі одне з одним обоє акторів уже були одружені. Пенн чотири роки мав за дружину саму Мадонну (вони розлучилися у 1989–му), а першим чоловіком Райт був також колега по акторському цеху Дейн Уїзерспун. 41–річна Робін і 47–річний Шон почали зустрічатися ще на початку 1990–х, і зараз у них двоє дітей (16 і 14 років).

А поки триває шлюборозривний процес, уже майже колишній чоловік «Келлі» отримав і добру новину: організатори Канського кінофестивалю повідомили, що саме Пенн цього року очолюватиме журі. Один із найвідоміших кінофорумів у світі проходитиме на Лазуровому узбережжі Франції з 14 по 25 травня. Дізнавшись про честь, яка йому випала, Шон уже встиг заявити, що нетямиться від щастя.