«Анатомія» в шлюбі

27.12.2007
«Анатомія» в шлюбі

Кетрін Хейгл.

29–річна красуня Кетрін Хейгл, за якою сохнуть мільйони американських чоловіків, дуже засмутила своїх прихильників. Зірка фільму «Трохи вагітна» та серіалу «Анатомія Грей» (за який, між іншим, Кетрін недавно отримала премію «Еммі») вийшла заміж.

Із музикантом Джошем Келлі, на два роки молодшим за неї, актриса познайомилась два роки тому, коли прийшла на кастинг для зйомок його нового кліпу на пісню Only You. Побачивши тендітну білявку, Джош одразу обрав її на роль своєї дівчини — і в кліпі, і в житті. Через рік пара заручилася, а днями стала на весільний рушничок.

Як повідомляє західна преса, церемонія вінчання відбулася у розкішному гірськолижному готелі в Парк–Сіті, що в американському штаті Юта. Закохані йшли до вівтаря під музику, яку спеціально для цієї події написав сам наречений. Молодята вирішили не влаштовувати бучних урочистостей і запросили лише найближчих родичів та друзів. Також привітати наречених прийшли колеги Кетрін по серіалу, зокрема, актриси Кейт Уолш та Сандра О.

До слова, загалом у фільмографії Хейгл налічується 32 кіно– й телевізійні стрічки, але знаменитою її зробила саме «Анатомія Грей».