На канікули — з рекордною серією

На канікули — з рекордною серією

Хокеїсти провідної української команди, схоже, розібралися з тим, хто є хто у чемпіонаті Росії. Раніше в «Сокола» виникали проблеми із «переключенням» з одного за класом суперника на іншого. Але за останній тиждень кияни по двічі переграли лідера та одного з аутсайдерів. Шкода, що після феєричних двобоїв із «Дизелем» зустрічі з саратовським «Кристалом» знову відбулися у Броварах, та ще й у робочий час. Поспостерігати за ними прийшло всього 150 вболівальників — після п’яти тисяч у Києві це крапля в морі.

Півукола до Пекіна

Півукола до Пекіна

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Рік, що минає, видався для українських д’Артаньянів доволі успішним. Із жодного престижного турніру вони не поверталися з порожніми руками — і дорослі, і юніори відзначалися в особистих та командних першостях. Проте медалі ще не гарантують представництво на Олімпійських іграх — головному старті наступного року. Відбіркові турніри до Пекіна тривають з травня 2007–го по травень 2008–го, де нараховуються залікові очки. За підсумками цього рейтингу й видадуть ліцензії.

Кубок у таксі на Дубрівку

Кубок у таксі на Дубрівку

Футбол ми любимо насамперед за непередбачуваність. Коли чемпіонами стають не завдяки, а всупереч. Коли твоя воля до перемоги перекреслює щедрі грошові винагороди твоїм конкурентам. Саме така історія трапилася з футбольною командою одного з найменших сіл Ужгородської області.

Всі статті рубрики