Уроки італійського язика

20.12.2007

Французькі ЗМІ залюбки розписують новий любовний роман президента країни Ніколя Саркозі. Глава держави недовго сумував з приводу розлучення з другою дружиною Сесилією — тепер він перебуває у стані любовного піднесення завдяки італійській красуні Карлі Бруні. Папараці підловили 52–річного Саркозі та 39–річну Карлу в парку розваг «Діснейленд» поблизу Парижа. Пара виглядала щасливою та палко обнімалася. Єлісейський палац відмовляється коментувати пікантні фото у ЗМІ, але все вказує на те, що насправді йдеться про любовний роман.

Редактор французького часопису «Експресс» Крістоф Барб’є повідомив: Карла Бруні особисто підтвердила йому, що перебуває у зв’язку із Саркозі.

Президент Франції є лише черговою «жертвою» з низки славетних коханців спокусливої італійської брюнетки. Попередніми її партнерами були, зокрема, лідер групи «Роллінг стоунз» Мік Джаггер, гітарист Ерік Клептон, магнат Дональд Трамп.

У 2004 році колишня супермодель Карла почала музичну кар’єру і вже своїм дебютним альбомом Quelqu’un M’a Dit довела, що є чудовою співачкою. Другий альбом No Promises, який з’явився цього року, лише підтвердив таку репутацію. Карла має шестирічного сина, який народився в її шлюбі з професором філософії Рафаелем Ентховеном. Загалом цю жінку не назвеш простою «мисливицею за грошима», оскільки вона дуже заможна і без кавалерів.