Фашистські хрести у шкільній стіннівці

Фашистські хрести у шкільній стіннівці

У найпрестижнішій міжнародній школі, що розташована в Україні, — Печерській міжнародній гімназії — нещодавно стався скандал. Учитель історії пан Шинкенс запропонував учням 10 класу «вжитися в образ нациста і створити передвиборчий образ всесвітньо відомого тирана і фашиста Адольфа Гітлера так, щоб за цю особу проголосував народ».

Галлінина Софія

Галлінина Софія

Позавчора співачка Галліна народила первістка. Дівчинка, яку матуся вирішила назвати Софійкою, важить 3 кілограми 600 грамів, її зріст — 52 см.

Гроші були, та не було бажання

Гроші були, та не було бажання

Офіційна статистика свідчить, що на сьогодні в Україні зареєстровано понад 119 тисяч ВІЛпозитивних громадян. Якщо Україна й надалі буде боротися з хворобою тими ж методами і темпами, що й сьогодні (а точніше, робитиме вигляд, що бореться), то у наступні 3 роки кількість ВІЛінфікованих зросте на 150 тисяч осіб.

Одне СМС — і запаркувався!

Одне СМС — і запаркувався!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перевага нової системи оплати паркування полягає в тому, що вже з початку січня водію не потрібно буде зайвий раз перераховувати купюри у гаманці — варто лиш придбати абонентський талон. Дія талону може розповсюджуватись як на день, так і на місяць.

Служу народу України!

Служу народу України!

Офіційні заходи з нагоди Дня Збройних сил України, який наше військо святкує 6 грудня, стартували ще вчора. У Центральному будинку офіцерів у Києві військовослужбовців вітали Головнокомандувач Віктор Ющенко і в.о. міністра оборони Анатолій Гриценко, які вручили державні та відомчі відзнаки.

Всі статті рубрики