ЦИТАТИ ТИЖНЯ

30.11.2007

Юрій Луценко,
перший номер виборчого списку «НУНС»
— про те, як вони лягли з Тимошенко:

— Скрізь нав’язується думка, що ми з Кири­ленком лягли під Юлю. Але якщо й лягли, то не «під», а «на» Юлю.(«Українська правда»)

В’ячеслав Кириленко,
голова фракції «НУНС»
— про спроби деяких «нашоукраїнців» утворити «широку» коаліцію:

— Можна програти вибори й бути в опозиції. Але виграти вибори й віддати Україну кланам — цього нам виборці не пробачать.(«Українська правда»)

Віктор Янукович,
в. о. Прем’єр­міністра, народний депутат від Партії регіонів
— про тих, хто утворив «помаранчеву» коаліцію:

— Це політикани. Популісти, які ніколи своїми власними руками нічого не збудували у житті. Звикли ляпати язиками, дурити народ і на цьому будувати своє щастя.(із виступу на засіданні Кабміну)

Ярослав Сухий,
народний депутат від Партії регіонів
— про звинувачення Президента на адресу ПР щодо намагань «регіоналів» «купити» парламентську більшість:

— Мені неприємно, що Президент, як базарна баба, виносить на суд громадськості, в тому числі й світової, неперевірені факти... Це величезні суми, і я навіть не уявляю, навіщо платити такі гроші.(«Обзор»)

Михайло Добкін,
міський голова Харкова
— про те, як матюки допомагають йому працювати:

— Звичайно, людина, яка обрала для себе публічну діяльність, повинна в багатьох речах себе обмежувати. Але є моменти, коли перебуваєш або в дуже емоційному стані, або поруч із близькими тобі людьми, і контроль втрачається. Я не знаю, як це впливає на продуктивність праці, але, судячи з того, як працює нинішня міська влада, мабуть, допомагає.(«Комсомольская

правда в Украінє»)