Розпусниця з «батюшкою»

02.11.2007
Розпусниця з «батюшкою»

Такі фотографії, що ілюструють диск Брітні Спірз.

І знову Брітні Спірз опинилася в центрі скандалу. Цього разу переполох спланований самою співачкою. Точніше, її менеджментом, який прагне будьщо привернути увагу до нового — першого за чотири роки — альбому колишньої поп­принцеси. Диск під назвою Blackout надійшов у продаж у вівторок. До альбому увійшли 12 композицій у стилі техно й електро­поп.

Одночасно з появою першої після заміжжя повноцінної роботи Спірз у музичних крамницях стартувала рекламна кампанія альбому, яка, власне, і привернула до нього увагу широкого загалу. Ідеться про серію чорно­білих фотографій. На них 25річна Брітні у вельми відвертому вбранні приймає різноманітні звабливі пози... сидячи на колінах у молодого католицького священика та на сповіді за стінкою. Не дивно, що віруючі (не лише католики) і церква шоковані цим неподобством. Однак піарники своєї мети досягли: альбом користується великою популярністю. Що­правда, не виключено, реклама тут зовсім ні до чого — просто шанувальники Спірз зачекалися нових пісень від своєї улюблениці. Та й узагалі незрозуміло, навіщо рекламуватися так, якщо Брітні й без усіляких постановок постійно опиняється на сторінках скандальної хроніки.

Приміром, буквально за день до виходу альбому скандальна знаменитість влаштувала істерику просто в залі суду. Трапилося це під час чергового слухання у справі опіки над дітьми поп­зірки і її колишнього чоловіка Кевіна Федерлайна. Суддя дозволив Брітні на день забрати до себе однорічного Джейдена Джеймса та його на рік старшого братика (нагадаємо, діти живуть із батьком, а матеріалкоголічці суд заборонив із ними бачитись). Однак, замість подякувати, Бріт знавісніла й обматюкала суддю, після чого розридалася й вибігла із зали.