«Інтернет-дівчинка»

25.10.2007
«Інтернет-дівчинка»

Знайомства через інтернет бувають дуже небезпечними. (Фото Володимира СТАДНІКА.)

Не секрет — молодому чоловіку, аби сьогодні познайомитися з представницею протилежної статі, навіть не треба ходити на досвітки, роль яких тепер намагаються виконувати дискотеки, нічні клуби тощо. Варто тільки зазирнути на відповідний сайт у «всесвітній павутині», де «наречені» наввипередки пропонують свою руку і ... Ні, таки не серце. Проте саме так вчинив і молодик з Макіївки, якому вечорами було сумно в холостяцькій квартирі.

Світ вибір зупинив на симпатичній 20–річній студентці Наталі. Адже у своїй анкеті незнайомка запевняла — вона шукає парубка без прицілу на майбутнє одруження, а ще підкреслювала ту обставину, що дуже любить займатися сексом. Ніби на підтвердження цих слів поряд були і фотографії, на яких вона гола–голісінька.

Миколі, який працював у одній фірмі Донецька, непогано заробляв, але не мав вільного часу для влаштування особистого життя, сподобалась така відвертість і він обізвався до молодички. Певний час вони спілкувалися через інтернет, а тоді нарешті зустрілися.

Наталя виявилася меш­канкою одного з сіл Донеччини і приємно вразила молодого чоловіка. Адже нітрохи не була схожою на сексуально заклопотану персону, яка шукає собі сумнівних пригод. Навпаки — нова знайома справляла враження гарно вихованої людини, і спілкування з нею приносило Миколі велике задоволення. Тому й не дивно, що згодом він запросив Наталю до своєї квартири.

Того дня він, як і домовлялися, заїхав за Наталею додому, і разом поїхали до Макіївки. Наперед домовившись не зловживати спиртним (Микола був за кермом і пообіцяв відвезти потім свою гостю додому), вони не пішли до кафе чи бару. Натомість купили пляшку коньяку, шоколад та сік і усамітнились у холостяцькій квартирі господаря.

Випивши трохи коньяку, молоді люди якийсь час попоспілкувалися вволю, а потім стали дивитися кінофільм. Утім недовго. Бо, зрештою, знайомилися ж вони не для того, аби тільки спільно витріщатися на екран.

Після сексуальних утіх господар відчув себе втомленим і захотів спати. З цієї причини він вже не став виконувати свою обіцянку відвезти Наталю додому. Натомість запропонував їй гроші на таксі. Та гостя відмовилася і повідомила, що залишається в квартирі до ранку.

Втомлений Микола куняв і запропонував вкладатися спати. А коли Наталя відмовилася, таки ліг відпочивати сам, а їй, аби не нудьгувала, поставив диск із гумористичною програмою «Наша Раша». Саме через цю обставину він довго не міг міцно заснути, а ще пам’ятає, що гостя періодично виходила на балкон курити.

Та спав він чи не спав, але несподівано прокинувся вже не від гудіння телевізора, а від різкого болю в правому плечі. Відкривши очі, помітив Наталю з ножем в руках, яка з неабиякою люттю продовжувала бити його. Донедавна мила дівчина нині нагадувала розлючену фурію, яка не звертала ніякої уваги на його заклики припинити різанину. Боротьба на дивані, під час якої Микола отримав ще кілька поранень, закінчилась тим, що господар зміг відштовхнути агресивну гостю, впав на підлогу і відповз в інший куток кімнати. Згодом, намагаючись порозумітися із знавіснілою нападницею, попрохав її увімкнути світло. Вона виконала це прохання, але відразу ж забрала всі телефони, аби потерпілий не зміг ними скористатися. А на прохання молодика, який стікав кров’ю, викликати «швидку» взялася телефонувати у службу «112», яка буцімто надає подібні послуги. Самопочуття господаря погіршувалося, і він благав дати можливість самому подзвонити медикам, однак у відповідь гостя тільки погрожувала ножем.

Близько п’ятої ранку в квартирі почулося дзюркотіння звечора відключеної води. Наталя, яка весь цей час пантрувала кожен порух господаря, швидко попрямувала до ванної, ретельно відмилася від крові і зникла з помешкання. Микола з останніх сил доповз до телефону і зміг зателефонувати батькам, а вже через 10 хвилин «швидка допомога» відвезла його до лікарні.

Згодом судово–медичний експерт нарахував на тілі потерпілого 22 ножових поранення. Причому два з них фахівці назвали такими, що несумісні з житям. Проте медики зробили все, аби врятувати життя молодому чоловік, і їм це таки вдалося. А поки вони боролися за життя потерпілого, правоохоронці взялися розшукувати агресивну нападницю. Як повідомили в прес–службі міського управління міліції Макіївки, в цьому випадку відзначилися співробітники карного розшуку центрально–міського району міста Євген Андрєєв та Юрій Аврамчук. Саме завдяки їхньому професіоналізму вдалося знайти і затримати підозрювану.

Нині розслідування цієї нічної пригоди триває. Зо­рема Наталя вперто стоїть на своєму — вона тільки захищалася після того, як господар чогось напав на неї. Потерпілий, само собою, іншої думки. А тому слідству ще належить з’ясувати всі перипетії продовження знайомства через інтернет. Поки що ж дії «інтернетдівчинки», яка на сайті знайомств запевняла про свій неабиякий потяг до занять сексом, кваліфікуються за статтею 121.ч.1. КК України «навмисне нанесення важких тілесних пошкоджень».

  • І нема на то РАДИ

    Бурхливі політичні пристрасті розгорілися у районному центрі Карлівка, що на Полтавщині, перед обранням голови районної ради. Коаліція у складі депутатів від «Батьківщини», «Блоку Петра Порошенка» та «Свободи» висунула тоді кандидатуру Петра Світлика. >>

  • Вижити за лінією фронту

    Бійця АТО, який приїхав додому на реабілітацію після поранення в зоні бойових дій, уже з новими численними травмами голови госпіталізували до реанімації. За його життя борються лікарі у Вінницькому військово-медичному центрі. >>

  • Школа войовнича

    Батькам школярів добре відома ситуація, коли син чи дочка приходять зі школи і скаржаться на однокласників — той б’ється, той обзивається, а той і взагалі проходу не дає. >>

  • ЗалізоБЕТОНні докази

    Про тривалу відсутність мешканки Вінницького району заява в поліцію надійшла від брата зниклої лише 10 жовтня, оскільки той сам намагався знайти сестру й до останнього не вірив, що її немає серед живих. >>

  • Шукайте жінку

    Відомо, що 55-річний підприємець із Туреччини займався вантажними перевезеннями різних товарів та у справах часто відвідував Миколаїв. Саме в цьому південному місті йому влаштували справжню пастку, знаючи про його підвищену пристрасть до молоденьких дівчат. >>

  • Пані невДАЧА

    Дачники стверджують, що бачили їх за цим заняттям і навіть знають в обличчя. Правоохоронці ж у листах повідомляють, що ведуть слідчо-розшукові дії. Ця історія майже анекдотична. І з неї можна було б посміятися, якби все не було так сумно. >>