Актриса і рокер — вони, якщо чесно...

25.10.2007
Актриса і рокер — вони, якщо чесно...

Шлюби у сфері шоу–бізнесу рідко бувають щасливими. І нечисленні винятки з цього правила, на жаль, його тільки підтверджують. Особливо ж ризикованими є ті випадки, коли під одним дахом намагаються вжитися двоє відомих, але при цьому дуже різних людей. Наприклад таких, як чудовий музикант, лідер гурту «Колдплей» Кріс Мартін і прекрасна актриса, «оскароносиця» Гвінет Пелтроу. Подружжя всі чотири роки свого шлюбу переконувало громадськість у тому, що велике кохання запросто згладжує дрібні розбіжності. А двоє дітей — донечка Еппл, якій нині три роки, і однорічний Мозес — нібито ще більше згуртували рокера Кріса і кінозірку Гвінет.

Але виявилося, що проблеми у закоханих таки є. Більше того — народження другої дитини їх тільки поглибило. Мартін і Пелтроу вже давно не з’являлися разом на жодному світському заході, тому в пресі поповзли чутки про те, що їхній шлюб на межі розпаду. Самі знаменитості від коментарів відмовлялися, але друзі пари підтверджували, що Кріс і Гвінет уже давно «живуть різним життям». Останньою крапкою у їхніх стосунках стала смерть від раку близького родича Мартіна — дружина відмовилася поїхати на похорон разом із музикантом, аби морально його підтримати. А позавчора, як стверджує британська преса, Пелтроу офіційно подала на розлучення.

Звісно, у них іще є можливість обміркувати все разом і зберегти свій шлюб бодай заради дітей. Та чи варто? Надто вже вони все–таки різні...