Зірка для зірки

20.10.2007
Зірка для зірки

Рікі Мартін біля ознаки свого визнання. (Фото Рейтер.)

«Моя робота отримала визнання». Так скромно, не приховуючи щасливої усмішки, солодкоголосий Рікі Мартін оцінив появу на голлівудській «Алеї слави» своєї власної іменної зірки. «Сподіваюся, ця зірка залишиться тут назавжди, — кокетував 35–річний латиноамериканець. — Це просто неймовірна для мене мить!». Хоча Рікі, схоже, анітрохи не сумнівався, що 2351–ша за ліком зірка на знаменитій алеї дісталася йому цілком заслужено. «Це природно (отримати таку відзнаку), адже все, що я роблю, я роблю з любов’ю і пристрастю», — каже співак.

А неподалік вищали від щастя, що бачать свого кумира, молоді прихильниці «іменинника». Окрім них, підтримати Рікі прийшли рідні, друзі, мер Лос–Анджелеса Антоніо Вілларайгоса, легендарна кіноактриса Ріта Морено. Ріта, схоже, належить до шанувальниць Мартіна, бо не шкодувала компліментів на його адресу: «Рікі — не лише дуже талановитий, а ще й наділений великим добрим серцем. Він присвячує своє життя, свій талант, свої кошти бідним дітям в усьому світі. Він чудовий!». Пані Морено, очевидно, мала на увазі те, що Рікі Мартін заснував фонд свого імені, який справді покликаний боротися за права й добробут знедолених дітей.

До слова, нещодавно Рікі разом із Дженніфер Лопес, Шакірою, Карлосом Сантаною та Антоніо Бандерасом опинився у переліку найвпливовіших латиноамериканців світу.