Була алкоголічкою, стане... кроликом

12.10.2007
Була алкоголічкою, стане... кроликом

Ліндсей Лохан.

Ліндсей Лохан нарешті виписалася з реабілітаційної клініки у штаті Юта, де чесно пройшла весь курс лікування від алкогольної залежності. Ба більше: за свідченням лікарів, актриса могла повернутися додому й раніше, але сама наполягла на тому, аби закріпити досягнутий результат, залишившись у клініці на кілька тижнів довше.

Забирати доньку з «витверезника» приїхав тато, який сказав, що пишається донькою, адже вона зуміла побороти свої проблеми. «Я дуже сподіваюся, що Ліндсі зуміє й надалі тримати себе в руках, і зі свого боку зроблю все, аби їй у цьому допомогти», — каже батько кінозірки.

Сама Лохан, яка у серпні було «зірвалася» й утекла з клініки, наковтавшись алкоголю й наркотиків, тепер визнає, що їй соромно за той випадок. «Тепер я зрозуміла, що опустилася на саме дно, і дуже вдячна медикам, які мене звідти витягли», — розповіла 21–річна знаменитість у своєму першому після виписки інтерв’ю. На запитання, чи не боїться вона нового «зриву», дівчина відповіла: «Звісно, боюся, адже спокуса є завжди. Але сподіваюся, що я навчилася її уникати».

Найближчим часом Ліндсей планує повернутися до роботи. Каже, що вже має контракт на зйомки в новому фільмі, які незабаром розпочнуться у Лос–Анджелесі. А ще Лохан, можливо, зіграє символ «Плейбоя» — кролика Банні. На цю роль її запросив Бретт Ратнер, режисер біографічного фільму про засновника найвідомішого у світі чоловічого журналу — Х’ю Хефнера.