Манiяк проти вагітної зірки

29.09.2007
Манiяк проти вагітної зірки

41–річній Холлі Беррі зараз дуже важко — «оскароносна» кінозірка переживає за свою майбутню дитину. Нагадаємо, що Холлі хвора на інсулінозалежний діабет, а жінкам із таким діагнозом узагалі не рекомендують вагітніти, адже зростає ризик і для матері, і, що головне, для немовляти. До того ж виносити первістка у такому віці — це й здоровому організму непросто.

Однак усі ці острахи відійшли на задній план після того, як Беррі почала отримувати листи з погрозами. Якийсь псих погрожує «порізати на шматки» Холлі разом із дитиною, супроводжуючи ці «обіцянки» расистськими висловлюваннями. Актриса не на жарт занепокоїлася, адже від неадекватних людей можна чекати чого завгодно. Зазвичай Холлі обходиться без охорони, але тепер найняла двох «бодігардів» і звернулася до поліції.

Як повідомляє газета «Дейлі міррор», автора погроз іще не знайшли, але шукають. А тим часом, окрім охоронців, спокій коханої оберігає ще й 32–річний батько майбутнього нащадка Холлі, манекенник Габріель Обрі. Він зізнається, що заради Беррі готовий на все. «Я щодня масажую їй ноги, щоб не набрякали, виконую всі її забаганки, — каже Габріель. — Холлі постійно хочеться чогось солоненького, і я будь–якої миті готовий побігти до магазину. Її треба балувати, бо це моя кохана жінка, яка носить у собі найдорожчий для нас обох скарб!».