Попа для бідних

22.09.2007
Попа для бідних

Незвичайний лот виставила на аукціон, який пройде у Лондоні 13 жовтня, зірка фільму «Титанік» Кейт Уїнслет. Ця акторка стала однією з 60 знаменитостей, які погодилися надати для доброчинної акції Paint4Poverty («Малюємо для бідних») власноруч написані картини. Зокрема, жертводавцями виступили музикант гурту «Лед Зеппелін» Роберт Плант, телеведучий Кріс Тарант («обличчя» британської версії передачі «Перший мільйон») та епатажна модель Кеті Прайс, відома як Джордан. Однак тільки Уїнслет наважилася намалювати для аукціону автопортрет у жанрі «ню».

Щоправда, Кейт намалювала лише одну неприкриту частину свого тіла, зате вельми апетитну — сідниці. Зображення досить стилізоване, але хто має фантазію — той оцінить художню техніку кінозірки. Звісно, картина, як і належить витвору митця, підписана авторкою.

Тож якщо хочете мати у своїй домашній галереї портрет попи Уїнслет — плануйте поїздку до Лондона. Усі кошти, виручені на аукціоні, підуть у фонд британської організації Robin Hood Ministries, яка бореться з бідністю в усьому світі.

Однак Кейт, на жаль, навряд чи зможе на власні очі побачити, кому дістанеться її шедевр: актриса зараз надто зайнята, позаяк знімається в головній ролі у фільмі «Революційний шлях», прем’єра якого запланована на жовтень наступного року. До речі, партнером Уїнслет буде давній друг і соратник по «Титаніку» — Леонардо Ді Капріо.