З бермудського раю — в індійське кіно

18.09.2007
З бермудського  раю — в індійське кіно

Кетрін Зета–Джонс.

Чорнокоса красуня Кетрін Зета–Джонс разом зі своїм чоловіком Майклом Дугласом та двома дітьми планує перебратися до Індії. Не назавжди, а тільки на той час, поки зніматиметься новий фільм. Сценарій до нього Кетрін пише у співавторстві з Майклом, який, власне, і був ініціатором проекту. Два роки тому він відвідав Бомбей і заявив, що планує стати продюсером фільму «Наввипередки з мусоном» (сюжет — крадіжка діаманта в індійському поїзді). Тоді Дуглас також висловив бажання знятися в головній ролі, але не зізнався, що планує також написати до цього фільму сценарій. Єдине, що засмучує прихильників зіркового подружжя, — і досі невідомо, коли розпочнуться зйомки.

Але наміри в Дугласів серйозні. «Ми візьмемо дітей, приїдемо до Індії й почнемо там працювати, — запевнила «оскароносна» Зета–Джонс газету «Таймс оф Індія». — Я вже не можу дочекатися цього дня!». Аби остаточно підкорити індусів, Кетрін запевнила, що дуже любить індійське кіно. Щоправда, при цьому актриса не змогла згадати назви жодної стрічки. Тому віджартувалася «дівочою пам’яттю»: мовляв, бачила так багато фільмів, що всі назви переплуталися...

Окрім того, кінозірка розповіла, що зараз їхнє сімейство мешкає переважно на Бермудських островах. «У нашому житті все змінилося — ми отаборилися там, де наші діти ходять до школи. І вже не можемо будь–якої миті змінити місце проживання. Та й на зйомки їздимо з Майклом тільки по черзі, щоб біля дітей завжди залишався хтось із батьків», — каже місіс Дуглас. Як зізналася Кетрін, жити на Бермудах усім дуже до вподоби. Очевидно, там і її день народження відзначатимуть — 25 вересня Зеті–Джонс виповниться 38 років.