Соліст Rammstein Тілль Ліндеманн гуляє Києвом без охорони (фото)

14:57, 29.06.2018
Епатажний соліст всесвітньо відомої групи Rammstein Тілль Ліндеманн приїхав до Києва: про це один за іншим повідомляють користувачі на своїх сторінках в соцмережах. 
 
Так, фото з ним опублікував Vitaliy V. Beletskiy на сторінці "Музей на Поштовій площі" у Facebook, зазначивши, що Ліндеманн підтримав мітинг за створення музею.
 
"До нас завітав Till Lindemann, Rammstein", - написав він.
 
Поява Тілля в Києві викликала величезний ажіотаж в соцмережі. Ліндеманн прогулювався по Києву без супроводу охорони, передає РБК. З якою метою музикант прибув в Україну, поки невідомо.
 
 "Хочеться запитати: "Тілль, любий, ти свататися приїхав? Так наречена як би тут не живе, шукай у Нью-Йорку #Лобода #Ліндеманн #СоветДаЛюбовь", - написав користувач Віктор Сокуренко.
 
  
 
Пізніше в мережі з'явилися фото з музикантом і в інших місцях міста. 
 
"Те почуття, коли сидиш спокійно собі снідаєш, і тут за сусідній столик сідає Тілль Ліндеманн", - коментує своє фото в соцмережі користувач ta_bublik.
 
  
 
"Зайшли на каву і випадково зустріли соліста Rammstein", - пише користувач Анна.
 
  
 
Як відомо, в мережі неодноразово ходили чутки про роман Тілля Ліндеманна та опальної української співачки Світлани Лободи. Тим більше, соліста німецької рок-групи вважають батьком другої дитини Лободи. Однак ні Лобода, ні лідер Rammstein не коментують чуток про їх стосунки.